„Арда 1924”с две победи в силен международен турнир в Атина

Две победи постигнаха възпитаниците на футболната академия „Арда 1924”,родени през 2004 г.,в силния международен турнир „Елит Неон Къп”,състоял се в Атина.В надпреварата участваха 16 тима от европейски страни,като бяха представени школите на много европейски грандове.В турнира взеха учстие отбори на АЕК-Атина,”Партизан”-Белград,”Лингби”-Дания,”Краснодар”-Русия и други,както и известната школа „Алтън Орду” от Турция.

Нашият отбор бе в една група с АЕК,”Лингби” и „Аполон Смирна”.Загубихме от домакините с 0:3,от датчаните с 1:5 и от „Аполон” с 1:2.

Тимът ни игра за класиране от 13 до 16 място.Постигнахме две победи.Надиграхме „Докса”-Аноксис с 6:5 след изпълнение на дузпи и Футболна академия „Бейрут”-Ливан с 4:3.Отборът зае 13 позиция.

За Кърджали бг вести треньорът на нашият отбор Петър Бумбаров заяви,че е доволен от играта на нашите деца.Те са се раздавали по терена.Думата обаче си е казала умората от дългото пътуване.Той каза ,че отборите във втората група  след 8 място са били равностойни и това прави победите ни много ценни.

Заради доброто си представяне нашият тим е поканен в силен турнир в гърция,както и в следващото издание на „Елит Неон Къп”,което ще се състои през август в Белград.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Mi
    Mitko
    0 0
    09:39, 27 апр 2017
    Готвиха се "3 месеца"
Последни новини