Младежи от Кърджали взеха участие в национален форум

         Представителите на Детски и младежки парламент към Общински детски комплекс  гр.Кърджали  - Александър Нучев, Марвин Хердман и техния ръководител  Нели Карабашева, взеха участие в XVII Национална среща на Детските и младежки парламенти и съвети в гр. Пазарджик  от 7 до 9 април 2017 г. Националната среща се организира от МОН, Община Пазарджик и Съвета за младежка политика. Темата на срещата бе "Умения. Развитие. Успех." Александър трета година е член на  ДМП, а Марвин се присъедини към групата от тази учебна година. И двамата са ученици от СУ „Отец Паисий”.

     В гр.Пазарджик нашите младежите представиха с презентация дейността на Детски и младежки парламент, обмениха опит и идеи, участваха в обучителни модули за презентационни и комуникационни умения, начини и умения за успешна подготовка на CV и мотивационно писмо. В Националната среща участваха 75 младежи от 20 организации от цялата страна.

   Участието на младежите от Кърджали в националния форум се осъществи с финансовата подкрепа на Община Кърджали в изпълнение на Общинския план за младежта за 2017 г.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини