С огнено шоу и огнено слово ГЕРБ закри предизборната си кампания в Кърджали

Изображение 1 от 6

    С огнено шоу бе закрита предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Кърджали.Актьорите от театрална трупа „Темп” омаяха изпълнилите градската градина привърженици на партията.Огнената феерия бе изпратена с бурни аплодисменти.

    С бурни аплодисменти бе изпратено и огненото слово на областният лидер на ГЕРБ и водач на листата на партията в 9 МИР Цвета Караянчева.

     В тази кампания се срещнахме с много хора,помнещи миналото,но с поглед към бъдещето.Тук казваха,че Кърджали е нечия крепост.От тези думи се притеснявахме преди десет години,но вече не.Имаме структури и съветници във всяка община на областта.Градим стените на нашата къща.ГЕРБ е силен организъм,който имаме благодарение на Вас,каза в словото си Караянчева.Тя бе категорична,че герберите са изкоренили страха в региона.

    Водачът на листата на ПП ГЕРБ припомни,че партията на два пъти поема властта в страната.Управлявахме след като наследихме страната в разруха,раздирана от скандали.Само ГЕРБ знае как да води България в условия на политическа стабилност и икономически растеж,подчерта Караянчева.Тя призова присъстващите на 26 март да избират със сърце и разум.

    Номер 11 е нашият номер в интегралната бюлетина.Аз съм Цвета Караянчева,готова съм да се боря за Вас.Туптим в едно сърце.Излизаме за победа.Победа за ГЕРБ,победа за Кърджали,победа за България,заключи Караянчева.

    Митингът завърши с изпълнение на фолклорен състав „Тракия”.

    Георги Кулов

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини