Заляха 21-годишна плевенчанка с киселина

21-годишната плевенчанка е била залята с киселина, съобщава posoki.com. Жертвата на престъплението е Габриела Л. Екшънът с нея се е разиграл в село Първомай, община Петрич, на 24 януари тази година. Според една от версиите извършител на злодеянието е 38-годишният приятел на жената - Емил И., който също е от Плевен.
Причината за покушението според потърпевшата е отказът й да работи за него като проститутка, което е правила от януари на 2007 г. досега.
В момента 38-годишният мъж е задържан за 72 часа, но все още не му е повдигнато обвинение. Той е осъждан условно и има дълго криминално досие.
Залятата с киселина жена е посетила Спешното отделение на плевенската болница след инцидента, но е отказала да бъде настанена за лечение там, въпреки че е с изгаряния в зоната над очите и челото.
В неделя през нощта тя и млад мъж потърсили лекарска помощ от медиците в спешния център. Според запознати и двамата били много конфликтни, като първоначално казали, че са насочени към спешното в Плевен от очен лекар.
Когато медиците помолили пострадалата да даде личните си данни, за да се оформи медицинската документация, тя отказала, вдигнала скандал и си тръгнала.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини