Публични изяви на групите по интереси в Гимназията по туризъм

Изображение 1 от 5

    На 22.ІІ. 2017 г. в Гимназията по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” се проведоха първите публични изяви на групите по интереси „Виртуален и реален туризъм”, “България и Източните Родопи – тайни и предизвикателства” и „Здравословно хранене”. Групите функционират за първа година и са в изпълнение на дейностите по проект „ Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности ”Твоят час“- Фаза І. Проектът се финансира от Оперативна програма ”Наука и образование за интелигентен растеж”, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

    Гости на мероприятието бяха инж. Марияна Стратиева- директор на гимназията, Недка Дженева- заместник- директор и председател на съвета „Твоят час”, г-жа Даниела Георгиева председател на Обществения съвет, родители, учители и ученици.

    Участницитеот групите „Виртуален и реален туризъм ” и “България и Източните Родопи – тайни и предизвикателства”, под ръководството на своите ръководители –Калинка Терзиева и Любка Калайджиева,с празнично вдъхновение и ентусиазъм се включихавъв викторина „Природни и архитектурни забележителности“. По атрактивен начин,в два кръга,показаха на присъстващите   наученото за обекти от Източните Родопи, по-голяма част, от които те вече бяха посетили.

    Участниците от групата „Здравословно хранене“ , с ръководител г-жа Дияна Хасковлиева, представиха презентация, с която помогнаха на присъстващите да намерят отговор на въпросите  „Кое е полезно и кое не?”, „Как и по колко да похапваме от заобикалящите ни кулинарни изкушения?” за  да постигнат перфектната форма и да са в добро здраве. 

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини