Кърджали има нов областен управител-Начо Ковачев

Кърджали вече има нов временен областен управител.Постът в област Кърджали ще бъде зает от Начо Ковачев. Бил е заместник областен управител на Кърджали от 2001 г. до 2009 г., завършил е ВВАУ в Шумен, както и ВА „Г. С. Раковски“ в София.Решението е взето на днешното заседание на Министерски съвет.Заместниците му ще бъдат назначени от премиера Огнян Герджиков.Като един от тях се спряга бившият зам.областен управител Назми Мюмюн.

По информация на Кърджали бг вести за Ковачев е лобирал президентът Румен Радев.Той е имал предизборна среща с запасните офицери в Кърджали,която има роля в настоящото назначение.

   За мен това е добра новина.Бил съм член на Общински и Районни избирателни комисии.Участвал съм в провеждането на местни,парламентарни и президентски избори.Имам опит.Това сподели за Регионалното радио Кърджали Начо Ковачев.Той каза още,че е с убеждението,че ще се справи и затова е приел.Работата е отговорна и срокът е малък за подготовката на предстоящите парламентарни избори,но ще се справя,категоричен е Начо Ковачев.Ковачев ще подготви план по дни и часове за провеждане на изборите в съзвучие със закона.Това ще стане с мобилизиран екип.Има доста ключови незаети места.Нямам намерение да уволнявам.Целта е гражданите да имат възможност да гласуват свободно,подчерта Ковачев.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 -1
    08:26, 9 фев 2017
    Грешка на природатае този човек. "жълта фанелка" в кръчмата.честито.на такиваа граждани -такъв овчар
Последни новини