Волейболистите на Арда отново на върха в Скаут лигата

Изображение 1 от 2

    Отборът на Арда повтори успехите си от първия турнир (от края на 2016г.) на Скаут лигата по волейбол на България за момчета, родени 2003/2004 година, като спечели и вторите надпревари, които се проведоха този уикенд.    

    В Стара Загора - в местната зала „Иван Вазов“, се проведоха едновременно два турнира на регионите Странджа/Добруджа и Струма/Тракия.  Волейболистите на Арда надвиха отборите на Омуртаг, Сливен, Средец, Перун (Варна), Обединена Варна, като победиха всички с категоричното 3:0. Така в турнир А възпитаниците на Павел Митев завършиха на първо място, без загуба и за пореден път показаха, че са един от водещите отбори. Втори е Сливен, трети се нареди отборът на Омургаг.

    При момичета, родени 2004/2005 година, турнирът на регионите Сранджа/Добруджа се състоя в спортен комплекс „Аквалайф“ в Кранево. Възпитаничките на Елин Карабашев срещнаха отборите на  СК „Перун” - Варна, ВК „Омуртаг” - Омуртаг, .ВК „ Дея спорт” – Бургас, ВК „Раковски” – Димитровград, ВК „Яворов”- Чирпан. Те се представиха отлично и завоюваха челни позиции.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини