Хасан Азис:Новият ми екип е експертен и етнически представителен

    Новият ми екип е експертен и представлява всяка от етническите и религиозни общности в общината.Обществеността има големи очаквания към неговите членове и се надявам те да бъдат оправдани.Всеки от новите зам.-кметове е доказан професионалист,показал,че може да работи в екип.С тези думи градоначалникът инж.Хасан Азис представи пред журналисти четиримата си заместници,назначени през януари т.г.

    Кметът  инж.Хасан Азис определи инж.Катя Митовска,която  отговаря за строителството като доказан професионалист,работил 12 години в общинска администрация,като 8 от тях са като главен инженер.Митовска е участвала в реализацията на много успешни проекти.

    За образование,култура и социални дейности  отговаря Веселина Тихомирова.Тя също има управленски опит.От 12 г. е в сферата на образованието от които 4 като директор на ДГ „Щастие”.

    Доскорошният кмет на с.Люляково Мюмюн Али  води икономическия ресор.Той е бил досега 9 години кмет.Занимавал се е с частен бизнес.Познава отлично проблемите на населените места.

    Зам.-кметът Тунджай Шукрю е четвъртият в екипа.Той е работил 5 г. в общинска администрация.Бил е и в частния бизнес.Ще отговаря за събираемостта на налозите.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини