Среща с Весела Тотева и книгата й "Падение и спасение"

На 30 януари, понеделник, от 12:00 часа в ОДК – Кърджали ще се състои срещата с Весела Тотева, която ще представи книгата си „Падение и спасение”. Изповедта на една хероинова наркоманка.“
Организатори на срещата са Общински съвет по наркотични вещества – Кърджали и Регионална библиотека „Никола Вапцаров“ . Тя става възможна и съдействието и домакинството на ОДК - Кърджали.
Весела Тотева е журналист, който без свян и със завидна дързост пише своята изповед за любовта си към „жълтото чудовище“ - хероина и за избавлението си от „Него“. Книгата си „нетипичната наркоманка“ ( така я нарича майка ѝ) адресира до деца и родители, лутащи се в капана на наркотичната зависимост. Изповедта „Падение и спасение“ е разказ за живота на една хероинова наркоманка, доказващ силата на вярата, че изход има дори в безизходния ад на пагубната страст към наркотиците.„Защото надежда винаги има…“, когато вярваш в нея и в любовта.
„Победата над хероина е истински триумф“ казва Весела Тотева, майка на две деца – едното от които е невинен свидетел на „падението и спасението“ ѝ.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини