„Арда” започна подготовка с 24 футболисти

Мъжкият отбор на „Арда’ (Кърджали) стартира подготовката си за пролетния дял на

шампионата в Югоизточната трета лига. Под ръководството на треньора на „синьо-белите” Яшар Дурмушев на първата сбирка дойдоха 24 футболисти. Това съобщи президентът на футболния клуб Рамадан Яшар (Рамо).

„Целта на отбора е да останем в групата си. Играем изключително с млади играчи, като почти 90 процента от тях за първи път играят в мъжкия тим в подобно ниво”, каза Рамадан Яшар. Той подчерта, че по-време на подготвителния период ще изиграят контролни срещи, ако времето позволи. Президентът на „Арда” съобщи още, че ремонтът на стадион „Дружба“ в Кърджали е в последната си финална фаза. „В момента се монтират последните седалки. Изчакваме времето да позволи, за да се положи тартана на пистата”, уточни Рамадан Яшар. По думите му, футбол на „Дружба” ще може да се играе в средата на месец април, а стадионът ще предлага едни от най-добрите условия за спорт в страната.

Припомняме, че „Арда” се завърна в Югоизточна „В“ група след тригодишно прекъсване. В момента кърджалийския отбор се намира на 15-то място във временното класиране с актив от 17 точки.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини