Трима души загинаха в следобедните часове при Дюлица,колите горели като факли

Трима души загинаха при катастрофа в следобедните часове на деня на разклона от с.Дюлица за с.Бенковски,Кирковско,научи Кърджали бг вести от кмета на общината Шинаси Сюлейман.Телата на загиналите се идентефицират,но според непотвърдена информация един от катастрофиралите е от Смолян,а двама от Добромирци.Според свидетели колите са горели в следствие на удара.

Кметът на Дюлица Хюсеин Хюсеин бе в Кърджали по време на инцидента и първоначално не знаеше за случилото се.Той потвърди в последствие информацията ни,като посочи,че движението е отцепено от полиция и на място се извършва разследване.

На мястото на катастрофата са се озовали полицейски екипи и линейки.

От Областната дирекция на МВР-Кърджали потвърдиха новината на Кърджали бг вести.Съобщиха,че са се сблъскали две леки коли БМВ и Ауди.Двама от пътниците са се возили в бавареца,който се е възпламенил и изгорял,поясниха от полицията.За съжаление е загинал и водача на Аудито.

Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали д-р Атанас Митков сподели,че на място са били изпратени четири медицински екипа-Три от тях са на центъра-от филиалите в Кирково,Фотиново и Чорбаджийско.Поискан е в помощ и екип от Златоград,като съдействие е оказал д-р Чинар.

За съжаление ,нямаше на кого да окажем спешна помощ,изрази съжаление д-р Митков.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини