Игрите, които ще променят индустрията

Insight

Поредица от „сериозни" игри, която е спонсорирана от застрахователната компания Allstate. Те ще измерват времето за реакция или преценка на ситуация. По този начин успешните играчи ще получават по-изгодни застраховки от компанията, защото ще влизат в графата на сигурни клиенти.

Според разработчиците такъв вид игри ще променят индустрията и ще накарат и други бизнес сектори да се заинтересуват от възможността да включват мултимедийни програми в продуктите си.

Играта по The Beatles

Предстоящата игра по най-успешната група за всички времена The Beatles ще включва огромния им набор от песни, а авторите ще бъдат наставлявани от самия сър Пол Макартни. Огромната популярност на предните две игри на студио Хармоникс - Guitar Hero и Rock Band са доказателство, че ще ни очаква нещо впечатляващо.

За сега няма точна информация какво ще представлява играта, но според разработчиците тя ще включва в себе си изпълнение на музиката на Beatles, но и още нещо, което не сме виждали от тях до сега.

ЕуеPet

Главната цел на играта ще е да се забавлявате с виртуален домашен любимец в пространството към, което сте насочили Playstation Eye. Според мнозина това е поредният напън на Sony да привлекат и обикновените играчи към своята конзола. Технологията, която се ползва в „окото" е крайно иноваторска и много производители на игри биха доволни, ако можеха да си „поиграят" с нея.

FreeRealms
MMORPG-то на Sony вече е в бета стадий. То е насочено към децата, но според авторите не това е най-интересното около него. Според разработчиците играта щяла да бъде нова ера в MMORPG игрите. Забележително около нея е това, че тя ще е безплатна.

Grand Theft Auto: China Wars

Nintendo DS е с целева група малките деца и младежите. С новото разширение на Grand Theft Auto авторите искат да променят това. Играта ще съдържа класически елементи като обири, убийства, насилие, секс и други.

Killzone 2

Продажбите на Playstation 3 са разочароващи и може би играта, която ще промени това е именно Killzone 2. Това, което нямаше конзолата на Sony е ексклузивна екшън игра за своята конзола, нещо което Xbox 360 имаше с Halo 3.

Lego Universe

Според мнозина предстоящото MMORPG е единственото, което може да опре на World of Warcraft по продажби. Играта ще е базирана върху това да събирате малки блокчета и да ги сглобявате след това. Според авторите на играта марката Lego е световноизвестна и всеки обича Лего.

Scribblenauts

Това е обикновен екшън за Nintendo DS.Необикновеното в него е функцията за разпознаване на думи. Напишете ли "стълба" пред вас се появява стълба. С тази технология създателите искат да накарат геймърите да бъдат все по-креативни и да ги накара да мислят по-разчупено.



Wii Sports Resort

Наследника на най-известната игра за Wii ще накара играчите да се "изпотят" още малко. Според мнозина експерти популярността на оригиналната игра се дължи на това, че тя идва вградена с всяка една конзола. Продажбите на втората игра ще докажат до колко е вярно това твърдение.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини