Обявиха любимите сериали на интернет пиратите през 2016

Телевизионният сериал "Игра на тронове" на HBO за пета година поред води класацията за най-често теглени от пирати телевизионни предавания в интернет, пише Нюзру.

По 350 хиляди души едновременно сваляли торентите с отделните епизоди от последния сезон на сериала. Напоследък все повече зрители предпочитат онлайн стрийминга и може да се предположи, че числото на потребителите скоро ще нарасне.

"Живите мъртви" запазва втората позиция в класацията, а дебютиралият през годината сериал "Западен свят" на HBO, в който играе големият Антъни Хопкинс, е на трето място.

В първата десетка са още сериалите за супергероят "Светкавицата", приключенският "Стрелата", широко популярните "Теория за Големия взрив", "Викинги", "Луцифер", юридическият "Костюмари" и новият проект на Джереми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей "The Grand Tour".

Сериалът "Игра на тронове" е екранизация на фентъзи сагата "Песен за огън и лед" на писателя Джордж Р. Р. Мартин, която излиза от печат от 1996 г.

Фентъзи сериалът излезе на екраните през 2011 г. и е удостоен с много престижни награди, като постави рекорд на общия брой спечелени статуетки "Еми" - 38. Премиерата на седмия сезон ще бъде през 2017 година.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини