Исторически танц с кърпи (видео)

France 2 и TV5 излъчват на живо предаване, наречено ‘Le Plus Grand Cabaret Du Monde’.(Най-голнмото кабаре на света). Именно там смелото дуо голи комици показва своя исторически танц с кърпи, в който те се явяват на сцената само по кърпи.

Комедийното дуо "Les Beaux-Frères" (Хубавите братя)) показва този рискован номер, в който през цялото време си раздвоен между смеха и усещането, че кърпите ще паднат ей сега и в предишния сезон на "Франция има талант".

Дали защото голотата е вид свобода, или защото това е Франция, или защото си е талант да разсмееш хората, но славата на тази мъжкарска хореография клони към вечна. Все пак Франция е родината на бурлеската и еманципацията и да кажем, че там може да има такива смелчаци, които рискуват да се появят голи на живо. Но това се оказва доста заразно. Следва танц с кърпи на голо мъжко дуо в "Украйна има талант" със същата хореография, но с червени папионки. Ирландско голо дуо прави собствена хореография, Но тоталната крачка напред в историята на мъжките голи дуети настъпва, след като кърпите биват заменени с тигани в следващо, също излъчвано на живо изпълнение..

А това е първата, историческа хореография на танца с кърпи така, както е излъчен през март 2014 г. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини