Орхан Исмаилов оглави Народна партия „Свобода и достойнство"

С пълно единодушие от всички делегати на Първия редовен национален конгрес на ПП Народна партия „Свобода и достойнство" за председател на партията беше избран зам.-министърът на отбраната в оставка - доц. д-р Орхан Исмаилов, който наследява поста на Корман Исмаилов.

В своите встъпителни думи, Орхан Исмаилов очерта основните принципи, залегнали в партията още от самото й учредяване.

„Основахме партията с убеждението, че ще отстояваме принципите на свободата и достойнството за всеки български гражданин. Без значение от неговата етническа, религиозна и културна принадлежност, без значение от пол и раса, без значение от различията на всички нас“, категоричен беше той, като допълни, че вярва в това, че всеки български гражданин има право както да бъде чут, така и право на достойнство.

„Влизам в политиката, защото съм един от вас, отвратен и омерзен от ставащото днес. Но аз вярвам, че промяната трябва да започне от самите нас. Както от мен, така и от вас. От всички хора, които искат бъдеще и са готови да го постигнат. Заради нас, заради нашите родители, заради децата ни – в името на България“, заяви Орхан Исмаилов.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ед
    Един
    1 0
    20:08, 27 ное 2016
    Влизам в политиката заради нас, заради децата ни, но най-вече в услуга на Турция.
Последни новини