Станишев няма морал

"Принципно смятам, че това изказване е поредният провал на Станишев. Защото, когато една партия е готова да се съюзи с всеки, значи няма кауза, няма морал. Иска само власт и пари. Няма чест! Значи от БСП могат да се прегърнат с някой, който е говорил най-лошите неща за тях. Готови са на всичко само и само да не пуснат властта".

Това казва столичният кмет Бойко Борисов пред вестник "Стандарт" по повод позицията на премиера и лидер на БСП Сергей Станишев, че няма невъзможни коалиции.

На въпрос "защо охладняха отношенията на ГЕРБ с "Атака" и има ли ли личен конфликт между него и Сидеров" Борисов отговаря: В чисто човешки план имаме отношения, изградени с доверие през годините. В обществен план обаче не мога да прескоча това, че "Атака" продължава да е в международна изолация.

Ние сме партия, която ще защитава евроатлантическите ценности. Трябва да пазим националните интереси, но като малка държава трябва също да работим в тяхно сътрудничество с евроатлантическата общност. Нали сега по време на световната криза точно от тях чакаме финансиране? Трябва да сме много стегнати и дисциплинирани. В същото време да си извоюваме отново доверие и авторитет".

Столичният кмет казва още, че в ГЕРБ са били подведени от ВМРО и в момента в партията не мислят за никакви коалиции.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини