Телевизия еТВ ще предава пряко волейболната среща „Арда“-“Монтана“

Телевизия еТВ на Escom ще предава поредният домакински мач на „Арда“.Срещата ще се излъчва пряко по кабелния оператор и в сайтовете Кърджали бг вести и Хасково.нет.

На 25 ноември от 18 часа в зала „Арпезос“ предстои инфарктна среща между волейболните отбори на „Арда“ и „Монтана“ в 7-ми кръг на Суперлигата за 2016/2017 година.

След шест изиграни мача в този си обновен състав,  „Арда“ спечели първата си победа като надви над „Славия“ преди дни. Този успех оттласна момчетата на Иван Халачев от дъното на класацията и им даде куража и нов хъс за победи. Тимът е готов да си възвърне предишната слава на първенец.

От своя страна волейболистите на „Монтана“, след пет победи, една загуба и 16 точки в актива си, което ги поставя на второ място в класирането, се очаква да направят всичко възможно, за да укрепят челните си позиции.

Тези факти дават основание на познавачите на тази красива игра да прогнозират, че и двата отбора ще направят крайни усилия, за да спечелят битката и да грабнат поредната точка, която да ги издигне нагоре в класацията.

Волейболистите на „Арда“ очакват мощна подкрепа от своите фенове, на които ще  предложат една динамична, зрелищна игра и оспорвана битка за победа. Както се казва „у дома и стените помагат“.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини