Най-еротичните филми без еротични сцени

Криминалната мелодрама "Извън контрол", заснета през 1998 г. от Стивън Содърбърг, е призната за най-сексуалния филм в историята на киното.

Рейтингът е съставен от експерти в киноиндустрията и е публикуван в изданието Entertainment Weekly.

Главните роли в "Извън контрол" - на виртуозния крадец Дкак Фоули и очарователната полицайка, са изиграни от Дженифър Лопес и Джордж Клуни.

Независимо от това, че Лопес след това се снима в десетки касови филми, тази роля се счита за най-добрата й в киното.

Е, не може винаги да се доверяваме на класациите. Създателите й абсолютно загърбват "Обратен завой", в който латино звездата си партнира с Шон Пен и образът й е безпрецедентно мистичен, грешен, а с това и твърде еротичен.

Иначе "Извън контрол" изиграва много важна роля и за Джордж Клуни. С него звездата на "Спешно отделение" обърна хода на кариерата си и стана един от най-търсените актьори.

Филмът е заснет по романа на Елмор Леонард. Историята заплита в любовни отношения престъпник и полицайка.

Един от най-неуловимите крадци решава да направи последното си престъпление, след което да започне нов живот. На пътя му обаче се появява красива следователка.

Секси брюнетката няма особен успех в личния живот и срещата с героя Джак се оказва ключов за живота й.

Любовта между двамата завършени романтици не може все пак да промени плановете им – Джак е длъжен да извърши своята последна кражба, а Карън, естествено, не може да му позволи това да се случи.

Независимо че във филма почти напълно отсъстват откровени еротични сцени, той действително се явява един от най-сексуалните филми, обясняват съставителите на класацията.

Второто място в списъка е "Неговото момиче Петък" (His Girl Friday), сниман през 1940 г.

Според критиците намеците за сексуални отношения в този филм са били началото на еротичния жанр. Във филма участват Кари Грант и Росалинд Ръсел.

"Мистър и мисис Смит" зае третата позиция в списъка с най-еротично кино. Немалка роля за това признание изиграва зародилата се любов на Бранджелина, чийто роман започна имено по време на снимките на този филм.

Оттогава Анджелина Джоли и Брад Пит не спират да осиновяват и да "раждат" деца.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини