Кметът на Кърджали е кмет на България

Изображение 1 от 3

    След получаването на наградата инж.Хасан Азис поздрави  колегите си кметове за тяхната работа и каза, че всеки един от тях е достоен за тази награда.В момент, когато държавата е в криза, в преход, общините са институциите, които остават устойчиви и запазват държавността в страната, посочи той. Инж.Азис благодари на Кмета.бг, че са създали обективен ориентир за кметовете , за да знаят къде се намират между два мандата.

    Кърджалийският кмет каза,че ако един кандидат за кмет спечели изборите, той става кмет на съответната община, а когато кметът се избира от гражданите на България той става кмет на България.Позволете ми през следващата година като кмет, който е спечелил доверието на гражданите на България да се чувствам като кмет на България, каза инж.Азис.

    Той поздрави присъстващите по случай международния ден на толерантността и посочи, че в Кърджали толерантността е основната ценност, с която се управлява през последните 4 мандати.Кърджали се доказа, че е столица на толерантността и моето пожелание към колегите е ако Кърджали е столица на толерантността в България, България да е столица на толерантността в Европа и по света.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини