Отново национален приз за Димитър Димов от "Славейков"

Изображение 1 от 3

    Учителят Димитър Димов от СУ „Петко Рачов Славейков”,основател на Школатапo история „ИстОрика“, получи национална награда от Националния клуб „Родолюбие” и Сдружението на преподавателите по история в България.

    Наградата е  за представяне на оригинален педагогически опит в XXIV   национален конкурс „Априлското въстание” за учителска разработка в раздел: „Мисия учител“.

    Конкурсът бе осъществен в подкрепа на качественото съчетаване между педагогическа и изследователска компетентности и подпомагане стремежа на учителя за активно учене.

    Това признание е поредното доказателството, че чрез извънкласните дейности, които предлага едно училище, ученици и учители могат да развият своя потенциал .

    „Тази награда за мен означава много. Тя не е само моя... тя е плод  на дейността и на Школата по история, с която сме направили толкова много хубави неща. Пред мен, пред нас, никога не е стояла дилемата „ще успеем ли?“. Ние винаги даваме най-доброто от себе си, а резултатите са видими”,коментира  Димитър Димов.

    Церемонията по награждаването се проведе в Националния историческия музей- град София.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини