С водосвет бе открит детски езиков център във Филиала „Любен Каравелов”

Изображение 1 от 6

    Днес с водосвет бе открит детски езиков център във филиала на Пловдивския университет „Любен Каравелов”.В него деца над четири години ще се обучават по английски,немски,френски и руски език.

    Водосветът бе отслужен от отец Николай.Той освети центъра и предаде послание от Пловдивския митрополит Николай.Влаадиката пожела мир в душите на преподаватели и учащи се.Призова към разум и единомислие в грижите за подрастващите.В посланието си дядо Николай призова обучаващи и обучавани да бъдат като едно семейство.

    Директорът на Филиала проф.Илияна Велчева припомни,че езиковият център за пълнолетни кърджалийци към учебното заведение е създаден преди година.Ръководството решила да рискува и да създаде център и за подрастващи.Тя подчерта ,че занятията ще се ръководят от висококвалифицирани преподаватели.Проф.Велчева посочи,че децата ще имат условия не само за обучение ,но и за занимания и игри.Тя изрази надеждата,че кърджалийската общественост ще прояви интерес към центъра.

    Ръководител на центъра е доц.Дора Щерева.Тя сподели,че в центъра ще се работи не само за обучението,но и за духовното израстване на децата.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини