Майките от „Майстора” обнадеждени за ремонта

Майките на учениците от „Майстора” са обнадеждени за ремонта на школото след поредица от срещи.Те отмениха протеста.Ето тяхното становище изразено пред медиите:

Съобщение

от

родителския  инициативен комитет

сформиран от родители чийто деца учат

в

СУ „Владимир Димитров – Майстора“,  Кърджали

Днес преди сесията на Общински съвет Кърджали кметът  инж.  Хасан Азис прие на разговор част от родителите от  инициативния комитет, които настояват час по-скоро ремонтните дейности на покрива на училището да започнат.

В спокоен и делови разговор на който присъстваха г-н Расим Муса Обществен посредник на Община Кърджали и  г-н Раиф Мустафа председател на Общинския съвет в Кърджали стана ясно, че до края на месец септември ремонтните дейности по възстановяване  на покрива на училище „Владимир Димитров – Майстора”  ще започнат.    

Община Кърджали се е обърнала с писмо към Междуведомствената комисия, подкрепено от  Илия Илиев Областен управител. Както и към Министерството на регионалното развитие и благоустройството с надеждата, да бъдат намерени финансови средства. Ако отговора е отрицателен и от двете места, то ремонта ще е  от бюджета на Общината. 

Изразяваме своята радост и надежда, че срока ще бъде спазен.

Родителите от инициативния комитет ще следим зорко изпълнението на ремонтните дейности и ще  внесем необходимите документи на обсъждането на бюджет  2017,  за да продължи  ремонтирането на прозорците и санирането на сградата.

      „Децата имат повече нужда от примери, отколкото от критика” — Жозеф Жубер

            От комитета

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини