Милко Багдасаров отново оглави Областния съвет на БСП

На първото си заседание новият Областен съвет на БСП-Кърджали избра за председател на областната структура г-н Милко Багдасаров.

Предложението беше направено от председателя на Общинският съвет на БСП-Кърджали Георги Кючуков, според когото: „ Това е най- разумното и полезно за партията решение като се има предвид авторитета на Багдасаров в региона.“За Кърджали бг вести Кючуков подчерта,че досега е работил добре в екип с Багдасаров и като председател на най-голямата структура на социалистите е нормално предложението да излезе от него.Не е имало друга номинация,подчерта още Кючуков.

Георги Кючуков мотивира предложението си с това че: „ БСП не само трябва да създава кадри, но и да показва, че ги цени като създава условия те да използват и развиват способностите си в полза на партията и обществото”.

Новоизбраният председател от своя страна предложи за свой пръв зам - председател на Изпълнително бюро на областния съвет - Георги Кючуков. Другите зам-председатели са Теодора Каракостова и Сашка Тръпкова, а председателят на младежкото обединение Милен Филипов е предложен за секретар на областната структура. Предстои структурирането на комисии към Областния съвет, в които ще участват специалисти от различни сфери - на здравеопазването, образованието, бизнеса и т.н, които да подпомогнат дейността на Областния съвет на БСП-Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини