Младен Мандов е областният координатор на Демократичната партия на труда

Изображение 1 от 2
    • Партията ще се готви за президентските избори, ще обяви кого ще подкрепа, когато станат известни кандидатите, заяви председателят Камен Буров

    Демократичната партия на труда се готви за участие в предстоящите президентските избори. Кого ще подкрепи ще обяви, когато станат известни кандидатите, каза председателят на партията Камен Буров. Следващата цел на партията е участие в парламентарните избори.

    На пресконференция в Кърджали Камен Буров представи областния и общинските координатори на партията. Областен координатор е Младен Мандов от Момчилград. Той е роден в село Царино, община Кирково. Работил е в системата на МВР като инспектор 21 години. От около  единадесет години е пенсионер. Има завършено висше педагогическо образование.

    Ще работим за решаване на проблемите на  гражданите с нисък статус, за отрудените, изоставените и нечути  хора по селата, на които няма кой да обърне внимание. За това съм се борил след започване на демократичните  промени  и ще продължа да се боря, те трябва да намерят своето място в обществото, заяви Младен Мандов.

    Ще бъдем всекидневно с трудовите хора, онеправданите, ще сме откровени с тях, без да изказваме високопарни слова, ще търсим общ език. Според възможностите си ще работим за ограничаване на миграционните процеси в селата, ще търсим причините за това. Безработицата  е най-големият проблем в селата.

    Ще се съобразяваме  с гласа на хората. Те ще ни насочват какво да правим, те ще кажат дали, как и с кого да участваме в местни избори. Въпрос на време е дали ще успеем. За нас ще бъде удоволствие ако им помогнем, каза още Младен Мандов.  

    Координатор на партията в община Момчилград  е Славчо Арабаджиев, в Джебел – Кето Максимов, в Кирково – Ваклин Маджаров, в Ардино – Орлин Хаджиев. Координатори ще има и в Крумовград и Черночене.

    Снимки: Радка ПЕТКОВА

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини