Съдови хирурзи преглеждат в кърджалийската болница

Съдови хирурзи преглеждат в болницата в Кърджали. Днес д-р Валентин Гиндянов ще консултира желаещи граждани, на 24 юни ще преглежда доц. д-р Росен Стойчев. Лекарите ще извършват прегледи след представяне на медицинско направление за консултация, с код № 31 за съдов хирург. Допълнително се заплаща сумата от  20 лева за доплерово изследване. Цената на платения медицински преглед е 20 лева, освен него се заплаща и доплеровото изследване. Записването става от 8 до 16  часа в болницата.

Д-р Гиндянов работи в болницата „Света Ана” в София, а доц. д-р Стойчев – в спешната клиника „Пирогов”. Прегледите им в кърджалийската болница са част от политиката на ръководството да се привличат външни специалисти по специалности, които са дефицитни не само в региона, но и в страната.

 Освен тях са привлечени и неврохирурзи, хематолог, алерголог, ревматолог, уролог. 

За съжаление, не можем да отговорим на всички изисквания от страна на кърджалийци за тесни специалисти, привличаме такива от други болници,каза неотдавна на пресконференция доц. д-р Тодор Черкезов, изпълнителен директор на болницата.

Д-р Георги Станулов от Виена Ин Витро Център ще проведе безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми в болницата в Кърджали на 17 юни в петък

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини