Гибона би Бербо за "Мъж на годината"

Волейболистът Пламен Константинов е Мъж на годината. Гибона беше предпочетен от читателите на сайта manoftheyear.bg пред футболиста Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев.

8936 души дадоха гласа си за него. Гласуването продължи 25 дни и в него се включиха близо 20 000 българи. От 2001 година насам, откакто победителя избират интернет потребителите, това е най-високата цифра на гласували.

Почти през цялото време, докато течеше гласуването в интернет, основната битка се водеше между Димитър Бербатов и Пламен Константинов. През първите седмици футболистът на Манчестър Юнайтед беше № 1 във временното класиране.

По-късно обаче Гибона успя да го изпревари и запази лидерската си позиция до края. "Мъж на годината" не е първият конкурс, който Пламен Константинов печели в конкуренция с Димитър Бербатов.

Преди време двамата си оспорваха титлата "Най-секси мъж". Вотът беше в полза на Гибона. В края на миналата година зрителите на bTV избраха Пламен за "Лице на България за 2007 г.". Така волейболистът отново остави футболиста зад себе си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини