Дебютира стилният Sanyo Katana Eclipse X

Sprint пуснаха на пазара новия флип Katana Eclipse X, създаден от дизайнерите от Sanyo. Устройството е обновен модел на Katana Eclipse, който бе представен през август.

Основните промени са свързани с дизайна и графичния интерфейс. Според Sprint потребителският интерфейс One Click отговаря на името си, като позволява максимално бърз достъп до всяка функция с единично натискане на бутон. В Katana Eclipse X е предвидена опция за самостоятелна настройка на менюто, както и за добавяне към главния екран на връзки и често използвани приложения като Google Search, електронна поща, музикален плеър и SMS. Върху корпуса са добавени светлинни ефекти, които се активират при обаждания, получаване на SMS и аларми.

Продажбите на Sanyo Katana Eclipse X вече започнаха. Sprint предлагат телефона на цена $100 при сключване на двегодишен договор с оператора. Телефонът е достъпен в две разцветки - Hypnotic Pink и Nightlife Black. За жалост единственият поддържан обхват - както и при оригиналния Katana, е CDMA, така че телефонът е неизползваем в Европа.

Технически характеристики на Sanyo Katana Eclipse X:
Поддържани мрежи: CDMA EV-DO
Дисплей: 2-инчов TFT (176 х 220 пиксела)
Външен дисплей: 1-инчов OLED
Камера: 1.3 мегапиксела
Разширителен слот: microSD
Bluetooth с A2DP профил
GPS
Батерия: 840 mAh Li-Ion
Разговорно време: до 4.6 часа
Размери: 91 х 48 х 17.7 мм
Тегло: 96 грама
Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини