Най-известните дъщери в държавата без ... притеснение в MAX

Преди политиците отново да изскочат от своите скривалища, МАХ "посяга" към техните дъщери. Фотосесия и интервюта прави с най-известните от тях списанието в новия си брой.

За да провери в какво превръщат децата на политиците парите и властта, светският хроникьор Мон Дьо потърси едни от най-известните дъщери в държавата. Ива Софиянска, Нина Михайлова (дъщерята на Надежда Михайлова), Теди и Яна Овчарови (дъщерите на Румен Овчаров) споделят открито и без притеснение интимни детайли от семейния си живот. За плюсовете и минусите на професията „дъщеря на политик". Корицата е "запазена" за екс манекенката Ива Софиянска. След дълго отсъствие дъщерята на бившия софийски кмет отново влезе в родните таблоиди.

Порасналото „момиче на татко" спокойно разговаря за връзката й със сина на Васил Божков, за вратите, които отваря или затваря фамилията й, както и за бъдещите й планове, свързани с Лондон. „Останах изненадан – споделя след срещата си с нея Мон Дьо – момичето, за което бях чувал, че е разглезена, хлевоуста, честа посетителка на БИАД, в действителност не отговаряше въобще на любимите ми показатели за черна точка. Докато говорехме, най-изненадващо в нея открих нещо, което е много далече от жените - мъжкото чувство за хумор." За себе си Ива разказва, че е „болен левскар" и преди баща й често я водел по стадионите. Възприема се като обикновено момиче и не се смята за известна, обича да танцува, твърди, че подаръци получава само от родителите си, харесва тъмнокоси, тъмнооки, средиземноморски тип мъже, а за отношенията си със сина на Васил Божков остава лаконична. Мечтае да направи собствено телевизионно предаване.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини