Българско парче разби чартовете в Холандия

Песента "Shiki Boom Boom", съдържаща елементи от популярни наши поп-фолк мелодии, се нареди на четвърто място по продажби, като остави зад себе си новите сингли на Мадона, Риaна, Дъфи и други световни звезди
Новото парче, в което участват двама българи, покори холандските класации по продажби. Изпълнението на Jody Bernal feat. Baychev - "Shiki Boom Boom" достигна до номер четири в официалния чарт на Холандия и е сочено за един от големите летни хитове на европейската страна.

В основата на песента стоят елементи от популярни български и цигански поп-фолк мелодии, примесени с латино музика, а припевът е на български език.

Тази странна музикална смесица обаче се приема доста добре от холандската публика. Специалистите коментират, че звученето е екзотично, лятно и подходящо за парти, и песента е на път да се превърне в един от големите хитове на сезона.

Jody Bernal е добре познат на европейската сцена. Роден в Колумбия, той от малък живее в Холандияи нашумя преди няколко години със серия от латино хитове. Сега той решил да направи музиката си още по-екзотична, като включи в изпълнението и двама българи - акордеонисти и певци.

Видеоклипът към песента също е сниман у нас на култови дестинации в столицата - Моста на влюбените, пред храм-паметник "Александър Невски" и в квартал "Факултета", където са и най-пищните сцени от видеото.

Сред основните действащи лица в клипа прави впечатление и присъствието на расово магаре и коне, впрегнати в каруца.

Текстът на песента "Shiki Boom Boom" е уникална смесица от испански, английски, български и ромски език. Всичко това се харесва много на публиката, като Jody Bernal и Baychev са чести гости на ток-шоута и развлекателни програми.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини