Пак ще ги ражда

Говорител на холивудската звезда Анджелина Джоли обяви във вторник, че тя се „чувства страхотно", въпреки съобщенията, че е влязла в болница в Ница доста преди датата на предстоящото раждане на близнаците й, предаде Ройтерс.

33-годишната носителка на Оскар, която чака две бебета от колегата си и партньор Брад Пит, е била приета в понеделник в болница Ленвал в Ница, съобщиха от болницата. Според говорителя на Джоли, звездата се „чувства страхотно, здрава е и много щастлива". Той обаче отказа да уточни детайли около медицинското й състояние.

Тя е постъпила в болницата не за да ражда, а за „планирана почивка преди да дойде време бебетата да се появят на бял свят". Говорителят й добавя, че няма усложнения и тя само си почива в институцията.

Джоли и Пит имат едно биологично дете, на име Шайло, което се роди преди две години в африканската държава Намибия. Двамата отглеждат и три осиновени деца – Захара от Етиопия, Пакс от Виетнам и Мадокс от Камбоджа.

Около бъдещите им близнаци се вдига доста шум още преди да са се родили. Американско списание съобщи през юни, че децата са момче и момиче, конкурентно издание обяви две момичета. Британски таблоид пък дори публикува имената на неродените деца. В американско ТВ шоу се появи слух, че Джоли вече е родила още през май.

Единствената реално потвърдена от звездата информация е, че е бременна. Новината за факта, че тя всъщност чака близнаци дойде от партньора й в „Кунг Фу Панда" Джак Блек.

Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини