Повече от 50 милиона плават в морето

Над 20 луксозни моторни и ветроходни лодки се събраха в събота вечерта на пристанището Марина Диневи в курорта Свети Влас на първия по рода си парад на яхти, организиран от строителните предприемачи братята Динко и Йордан Диневи. По грубите ни сметки общата им стойност е над 50 милиона лева. Скъпите лодки направиха парадна обиколка до Слънчев бряг, Несебър и обратно. Наредени една зад друга, флотилията от баровски съдове достигаше внушителната дължина от 340 м. Свидетели на невероятното шоу станаха хилядите туристи в несебърския залив.


Парада водеше уникалната лодка на братя Диневи - Ferretti 830, следвана от личния им катамаран. В шествието взеха участие лодки от моделите Ferretti, Regal, Cranchi, Elan и др. Морският спектакъл бе част от т.н. Бяло парти, което се проведе във ВИП зоната на Марина Диневи. Подобно нещо се прави за първи път в България. Собствениците на яхти и техните гости се съобразиха с дрескода - "бяло" и партито се превърна в истинска бяла феерия. Морски дарове и деликатеси, маркови питиета и шампанско Moet&Chandon, допълваха картинката за лукс, изисканост и стил.
Дамите на партито бяха изкусени от красивите и уникални бижута от колекцията на SSG. "Мисис Вселена" Елеонора Манчева и други красиви момичета разходиха сред гостите диаманти с изключително високо качество Представени бяха и световноизвестните марки Roberta Poratti и YO SI, изработени с цветни диаманти и разнообразие от скъпоценни камъни. Вечерта приключи с участията на Мариана Попова и победителя от "Пей с мен" Миро.

Източник: monitor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини