Мото-Пфое представя агресивния Jaguar XK

По време на изложението за бутикови автомобили, което ще се проведе в периода 28.06 - 02.07, Мото-Пфое ще представи един от най-спортните си и агресивни автомобили - Jaguar XK.

Моделът ще бъде представен с 4.2l V8 бензинов двигател, осигуряващ на водача 300 к.с. и ускорение от 0 - 100 км/ч за едва 6.2 сек.

За невероятните динамични характеристики помага и изцяло алуминиевата конструкция на купето, а неустоимият облик от изящни линии се допълва от 20-инчовите алуминиеви джанти SENTA.

Спортното усещане се засилва и благодарение на специалните спортни седалки, тапицирани в луксозна кожа за максимален комфорт и примиум усещане.

Във финна естествена кожа са облицовани и вратите, централната конзола и таблото.

За улеснение на водача пък, моделът разполага със системата Jaguar Smart Key, осигуряваща не само безключово заплаване, но и безключово отваряне на вратите; системата Homelink за отваряне на гаражни врати; преден и заден асистент за паркиране със звуков сигнал и визуализация на 7" touch screen.

А уникалната 6-степенна автоматична трансмисия Jaguar Sequential Shift предлага управление директно от волана за още по-спортно шофиране, отговарящо на всеки един стил.

Агресивната визия и дръзко поведение, съчетани с възхитителен дизайн и модерни технологии, превръщат Jaguar XK в едно незабравимо изживяване.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини