Глория сама пуснала слуха за сватбата

Примата на поп фолка Глория иска да мине под венчилото за втори път, заяви самата тя в началото на седмицата. Русенката разкри, че е срещнала мъжа на живота си и иска да прекара дните си като негова съпруга. Певицата обаче все още не разкрива официално самоличността на любимия си. „Ще се покажем пред всички, когато му дойде времето", отсече тя. И допълни, че хобито на баровеца били антиките.
Според запознати обаче Глория изобщо няма такива намерения. Целта на певицата е да покаже на доскорошния си приятел, с когото е разделена, че има резервен вариант. Изявлението й бе тиражирано от всички медии, дори от сериозни всекидневници.

Звездата имаше повече от година връзка с един от най-богатите хора - оръжейния бос и собственик на „Локомотив" (София) Николай Гигов. Неотдавна обаче връзката приключила, а наскоро столичен вестник публикува негова папарашка снимка с блондинка. Гигов вече се явява на официални мероприятия със съпругата си.
Бясна от факта, че го е загубила, Глория си е съчинила предстоящ брак, твърдят информирани. Иначе преди време, докато пребиваваше в САЩ, певицата имала вземане - даване със заможен емигрант.

Глория дълго време беше омъжена за композитора Илия Загоров, от когото има дъщеря - Симона. Една от най-коментираните й връзки бе тази с покойния Георги Илиев. Тя до днес отрича между тях да е имало каквато и да било интимност. „Бяхме много добри приятели", лаконична е примата на фолка.
Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини