Ти си мой грех

Сръбската мегазвезда Лепа Брена до късни зори тази нощ пя в "Най клуб". Звездата дойде в България по покана на собственика на клуба Петър Лашов, предаде репортер на БГНЕС.

По време на шоуто Лепа Брена изпълни всичките си хитове, като в повечето случаи гостите пяха с нея. "В България се чувствам като във втората си родина", каза часове преди шоуто си в "Най клуб" Лепа Брена.

Това бе първата поява на певицата у нас, откакто през 1990 г. изнесе грандиозен концерт на стадион "Васил Левски" и пя пред 100 000 души. Певицата пожела следващата й среща с българската публика да бъде един голям спектакъл на стадион или в зала. Преди началото на шоуто в клуба пя българската фолкзвезда Глория. Тази вечер сръбската звезда ще бъде гост на Азис, в негово едночасово шоу по ТВ2.

В момента Лепа Брена работи по нейния нов албум, който ще излезе след 10-годишна пауза.

В събота певицата влиза в студио и започва записите на песните. Очаква албумът да бъде готов в края на лятото или началото на есента. Обеща да дойде да представи новия си албум и в България.

БГНЕС припомня, че истинското име на родената на 20 октомври 1960 в Тузла, Босна и Херцеговина, е Фахрета Яхич. Тя е босненска мюсюлманка. /БГНЕС
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини