10 неща, за които изхвърлят от самолета

Британският в. "Таймс" публикува списък с десет доказани начина да бъдете изхвърлени от самолета, пише вестник "Новинар".

Да възпявате бельото на футболисти - както направили фенове на ФК "Съндърланд" миналата година след победата им над "Кардиф". За съжаление персоналът на авиокомпанията ИйзиДжет не разбрал хумора на песента, в който се възхвалявали "диско-шортите" на мениджъра на отбора Найъл Куин, и изхвърлил всички 100 запалянковци.

Да не се грижите за личната си хигиена - германец бил изгонен от самолет за Хонолулу през 2006 г. след оплакване от друг пътник заради телесната му миризма. Преди това човекът бил принуден да обикаля 2 часа в горещината на летището с тежък багаж.

Да блокирате изхода с плюшен крокодил - миналия ноември жена, пътуваща с Райънеър от Рим за Милано, отказала да махне огромния плюшен крокодил, който според персонала блокирал аварийния изход. И двамата били изхвърлени.

Да носите неподходящи дрехи - американката Лори Хийсли, пътуваща за Рино, Невада, била свалена от самолета заради фланелка с образа на президента Джордж Буш, съпроводен от нецензурна фраза.

Да не носите достатъчно дрехи - 23-годишната сервитьорка Кила Ебърт била помолена да напусне самолет на "Саутуест еърлайнс" в Сан Диего, тъй като била облечена "твърде провокативно" - с минижуп и потниче.

Да правите секс - самолет за Лас Вегас бил приземен непланирано миналия ноември, за да свали двойка, опитала се да прави секс на седалката.

Да повтаряте "Чао-чао, самолетче" - миналия юли 19-годишният Гарън Пенланд бил изгонен заедно с майка си от полет на авиокомпания "Континентал", тъй като повтарял тези думи непрекъснато по време на инструкцията по сигурността.

Да четете порно - бизнесмен от Кейптаун не стигнал до местоназначението си, след като предизвикал възмущението на стюардеса на южноафриканските авиолинии, тъй като четял порносписание.

Да псувате, ако сте пилот - миналия април пилот на самолет бил чут да псува по телефона, докато се качвал на полета си от Лас Вегас за Детройт. След оплакване на пътниците ръководството на авиокомпанията го отстранило от полета.

Да умрете - миналия март жена, която починала в икономичната класа на "Бритиш еъруейз", била преместена незабавно в предната част на самолета. Пътник от първа класа бил потресен, когато се събудил и установил, че празното място до него е заето от труп.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини