pingXchange - Blog революция за всички вас

Ping Network от 1 седмица се сдоби с най-новата си услуга специално разработена за блогърите в България. С нея блоговете ще могат свободно да си разменят линкове, качествен трафик и да се популяризират взаимно.

Към момента pingXchange функционира в режим private beta. Това означава, че докато правим необходимите тестове, само малък брой блогове могат да участват. Ако искаш да ни помогнеш и да си от първите ползватели можеш да поискаш покана. До 24 часа ще получиш необходимата информация за активиране на widgеt-a си.


Какво точно е pingXchange и как всички можем да спечелим:


Това е widget за блог или сайт, който се инсталира и конфигурира много лесно
В widget-a се показват линкове към релевантни постове от други блогове, които участват в програмата. Ние се грижим чуждите постовете да са релевантни спрямо твоя пост.
Твоите постове се появяват в widget-ите на десетки други блогове
Размяната на линкове е напълно равностойна - Ако някой кликне на твоя widget и посети чужд блог, ти имаш правото да получиш един посетител от други блогове към теб... Уф сложно го описах - Разменяте си потребители и трафик като винаги 1 потребител към теб е равен на 1 потребител от теб към другите.


Какво точно печелиш:

Безплатен трафик към блога ти
Качествен трафик - фактор, който понякога се пренебрегва
Показваш интересни линкове на твоите посетители, към други блогове
Детайлни статистика за входящ и изходящ трафик, както и статистика за брой показвания на widget-а ти.

Сигурно сега си казваш: Е добре де, това е жестоко, но вие какво печелите и защо го правите?

Ще сме честни с теб и ще ти отговорим директно без увъртане. Ние печелим следното:

Всеки widget носи логото на pingXchange, което води към началната страница на програмата. Така все повече блогове ще се записват и информацията, която публикуваме ще става все по-интересна. И това ни стига.

Вярваме в силата на блоговете - за развитието на Ping.bg e много важно блоговете, като основен източник на информация да се развиват. Ние считаме, че трябва да помогнем с каквото можем в тази насока.
Източник: ping.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини