Създадоха перфектната жена

Карлизина Джолектрон е съчетание между Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и Кармен Електра. Тя е създадена от участник в конкурс на американски сайт за дигитален образ на най-зашеметяващата холивудска красавица.

Карлизина има устните на Джоли, очите на бившата звезда от „Спасители на плажа" Електра и носа на изящната Терон.

Надпреварата се радва на засилен интерес от страна на потребителите, които засипаха интернет-страницата с предложения, отразяващи представите им как би трябвало да изглежда идеалната хубавица, съчетаваща най-доброто от реалните звезди.

Макар повечето предложения в конкурса да се базират върху природните дадености на съвременни знаменитости, някои от участниците са потърсили вдъхновение в класическата красота на холивудските красавици от близкото минало.

Така на бял свят се появи фаталната блондинка Дети Ричейк, съчетаваща косата на Вероника Лейк, очите на Бети Дейвис, устните на бившето момиче на Джеймс Бонд Денис Ричардс и бюста на Доли Партън.

Мъжете също не останаха пренебрегнати. Според едно от предложенията идеалният холивудски мачо е комбинация между тялото и небръснатата брада на Дейвид Бекъм, очите на звездата от „Изгубени" Иън Съмърхелдър, носа и скулите на Бен Афлек, устата на Джейн Гиленхал от "Планината Броукбек" и косата на актьора Чад Майкъл Мъри.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини