Сгащиха летящ финландец в шведска тройка

Финландският ски скачач Хари Оли бе изключен от националния отбор на страната заради участие в секс оргия по време на старта за Световната купа по ски полети в Оберстдорф, Германия, съобщават местните медии.

След като завършил шести в петък, 23-годишният спортист изчезнал от стаята си, напил се и скочил в леглото с две девойки. На сутринта се прибрал в нетрезво състояние, въпреки, че следобяд отново трябвало да скача.

В крайна сметка Оли скочил и дал 6-о място, а в крайното класиране Финландия заема второто място. По време на полета от Германия към родината Оли пресушил в самолета бутилка червено вино, езикът му се развълзал и той си позволил да отправи публично груби думи по адрес на един от треньорите на пресконференция на летището.

Разбирайки за наказанието си, Оли заявил, че обвиненията са пресилени, но доказателствата срещу него говорят за обратното. "Поведението му е недопустимо за един спортист и затова повече няма да бъде част от отбора", заяви вицешефът на местната федерация Илка Тиликайнен.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини