Бербатов в Тотнъм до 2012 година

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов ще удължи договора си с Тотнъм до 2012 година, съобщава английският таблоид"Сън".
Нападателят мислеше за напускане на"Уайт Харт Лейн" още през зимния трансферен прозорец, когато бе усилено спряган за ново попълнение на грандовете Манчестър Юнайтед и Челси.

"Искам да спечеля много титли с Тотнъм и се надявам, че Карлинг къп е само първата от тях", заяви обаче след спечелването на Купата на лигата българският нападател на"шпорите", който вече мисли да остане в Тотнъм за по-дълго.

27-годишният Бербатов дойде в лондонския клуб през 2006 година за 10,9 милиона паунда и подписа 4-годишен контракт с"шпорите". В клауза към този договор до 2010 година обаче е записано, че той може да бъде удължен с още 2 години и босовете на Тотнъм ще се опитат да направят това още преди края на този сезон.

Очаква се нападателят да получи най-високата заплата в тима, като му бъдат предложени 60 000 паунда на седмица, колкото получава в момента защитникът на"шпорите" Джонатан Уудгейт, привлечен на"Уайт Харт Лейн" през зимната пауза. Това означава, че Бербатов ще получи повишение от 20 000 паунда. Преговорите за удължаване на договора на нападателя се очаква да започнат през следващия месец, когато се очаква мениджърът на Бербатов Емил Данчев да пристигне в Лондон.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини