Представят новия CorelDraw у нас през март

Новата версия на графичния пакет CorelDRAW GraphicsSuite Х4 ще бъде представена в България на 19 март, съобщи дистрибуторът БиЕмДжи.

Софтуерът идва с усъвършенстван работен поток, инструменти за онлайн сътрудничество и допълнителни ресурси за потребителите. С повече от 50 нови и значително подобрени функции, продуктът дава на потребителите инструменти за работа по най-различни проекти - от лога и уеб графики до брошури, широкоформатни изображения за печат, дори дигитални билбордове.

Подобренията обхващат форматирането на текст и цялостния изглед на страниците, съвместимостта на файловите формати, колекцията от готови за употреба материали и др. "Докато разработвахме най-новата версия на CorelDRAW Graphics Suite, се консултирахме с потребители от различни професионални браншове. Седнахме с тях, за да наблюдаваме как работят, събирайки информация, която да ни помогне да направим продукта още по-лесен за ползване", споделят от Corel.

Представянето на софтуера у нас е отворено, като желаещите да посетят събитието могат да се регистрират и да получат допълнителна информация на специално създадения сайт за целта сайт - www.coreldrawx4.bmg.bg.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини