Поп-фолк лолитка заляга над учебниците

Лолитката на поп-фолка Анна се е заела със сериозната задача да се подготви за тазгодишните кандидатстудентски изпити. Певицата е решила да продължи образованието си в престижен български университет.

Изпълнителката от "Диапазон Рекърдс" се е спряла на три много трудни специалности, но все още не е избрала за коя от тях да се бори. Тя ще заложи на "Право", "Икономика" или "Администрация и управление".

Амбициозната блондинка все още се двоуми и между два университета - Нов Български в София и Варненски Свободен Университет "Черноризец Храбър".

"Решила съм, че ще продължа образованието си в едно от тези учебни заведения. Мисля, че те дават най-добри възможности за професионална квалификация и международно признание" - сподели бъдещата студентка.

Наред с четенето за изпити Анна подготвя третия си самостоятелен албум, който съвсем скоро ще е на пазара. Със сигурност в него ще намери място последното й парче "Не съжалявам".

"Трудно е да се съчетават придобиването на престижно образование и професионалната певческа кариерата, но не е невъзможно. Всеки човек, който е организиран и има необходимите мотивация и потенциал може да се справи. И като студентка пак ще продължавам да пея" - заяви Анна.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини