Джордан с романтичен подарък за Свети Валентин (с участието на Зара)

Джордан клипира баладата "Недей, недей". Неслучайно младата надежда на "Ара Мюзик" избра точно този период на годината. Певецът планира да пусне видео на най-романтичната песен от своя дебютен албум броени дни преди Деня на влюбените - 14 февруари.

Екранен партньор на изпълнителя е популярната от телевизията брюнетка Зара.

Джордан и продуцентите му стигнали до решението да пуснат в телевизионния ефир новия клип на певеца непосредствено преди Свети Валентин. "Това е един от най-прекрасните празници в годината. Мисля, че е чудесен повод да засвидетелствам своята обич към феновете си с тази много въздействаща и изключително романтична песен и нейната видеореализация. Мога да кажа, че това е любимата ми песен от албума. Харесвам всички парчета, разбира се, но тази ми е слабост, признавам си", откровен е изпълнителят.

Сюжетът на видеото разказва една любовна история. Героят на Джордан е лудо влюбен в своята половинка, чиято роля се изпълнява от Зара, позната от риалити шоуто "Big Brother" и телевизионната игра "Ало, Къщата". Изведнъж в безоблачния им съвместен живот настъпват проблеми. Скоро той разбира каква е причината - възлюбената му излиза с друг мъж.

Когато разбира за измяната й, героят започва да с кара с нея, но в крайна сметка разбира, че няма смисъл да се бори, защото тя е направила своя избор. Освен това той я обича толкова много, че държи на нейното щастие и трябва да я пусне да си отиде, макар да сподели живота си с друг, а не с него.

Джордан не крие, че отдавна е фен на Зара и с удоволствие е следил изявите й в "Big Brother" и "Ало, Къщата". Певецът е много доволен, че се е запознал със своята любимка и че са имали възможност да работят заедно.

"Освен много готин човек, тя е страхотен професионалист и има много богат опит пред камерата. За мен беше истинско удоволствие да работя с нея. Във видеото тя имаше доста сложна актьорска задача и мисля, че се справи брилянтно. Освен това е адски привлекателна жена и аз като всеки мъж няма как да не се чувствам приятно в такава компания", не крие Джордан.

Зара пък за първи път се снима в клип на попфолк изпълнител и признава, че за нея това е огромно предизвикателство. Варненката харесва песните на Джордан и сега е още по-голяма негова почитателка.

"Пее много добре и има страхотни парчета. Радвам се, че се снимах в негов клип. Тази балада е страхотна, а и той я изпълнява великолепно. Пожелавам му много успехи занапред", сподели Зара.

Баладата "Недей, недей" е създадена от румънския хитмейкър Кости Йонита. Негов е и аранжиментът, а текстът е дело на Росен Димитров. Видеото е режисирано от Краси Илиев, който работи с Джордан за първи път. Стайлингът, както и в предното видео на певеца, е поверен на Данчо Христов. Гримът е дело на Бони, а прическите на Милена.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини