Alienware готви телефон с Android - геймърски дизайн

Alienware, известният производител на компютри за игри, се впуска в авантюрата с гугълфони. Наскоро компанията публикува в интернет снимки на мобилен телефон-слайдер, изграден на базата на платформата с отворен код Android, която се прокарва от алианс, в основата на който е интернет гигантът Google.

Слайдерът се отличава с типичния дизайн на геймърските машини на Alienware. За техническите му характеристики обаче все още малко се знае.
Несъмнено, телефонът ще има качествен екран с висока резолюция, силни възможности за видеоигри и превъзходен звук. На разположение на потребителите ще бъдат сензорна клавиатура и джойстик. По всичко личи, че Alienware е поставила акцента върху забавлението в новия си продукт.

Смартфоните с Android се очакват на пазара през следващата година. Множество компании вече показват концептуални модели, които загатват за възможностите на платформата. На този пазар обаче Android ще срещне силна конкуренция и от други разработчици на платформи с отворен код и най-вече от обединението LiMo Foundation
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини