Я-Я атакува родната клубна сцена

Пред повече от 150 души публика Стоян Роянов Я-Я направи невероятен купон на първото си клубно участие и не остави гостите в Social Club да седнат цяла вечер.

Повече от час Я-Я и "неговата" група, в състава на която влизат и талантливият Валери от група Кафе, както и две много атрактивни и гласовити девойки, весели публиката, която дълго и бурно аплодира изпълнителя.

Сред посетителите се забелязаха Жоро Янев, Графа с приятелката си Мария - мениджър на dj агенция Back2Back, рапърите Ганчев и Фейт и много други. Един от най-добрите музикални критици у нас Генчо Гайтанджиев оцени по достойнство изпълненията на Я-Я.

Първата клубна изява на талантливия изпълнител е малко след като парчето му M.A.T.C. изкачи първо място в класацията TOP 50 на MAD TV.

Следващото шоу на Я-Я е в клуб Backstage на 20 март, а пловдивската публика да се готви на 27 март в клуб Мармалад.

В момента Я-Я подготвя самостоятелен албум, който се очаква да излезе на скоро на музикалния пазар. В тавата ще бъдат включени 15 песни. Я-Я сам пише текстовете към албума, а за аранжимента разчита на Ганчев и Мага. Издател и мениджър е музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа".
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини