Стоичков измамил испанци с джип за сто хиляди евро

Един от най-известните българи Христо Стоичков за пореден път бе замесен в скандал. Според испанския вестник "Ла Вос де Галисия", цитиран от "Стандарт", по време на престоя си като треньор във Виго, Стоичков поръчал джип "Хамър" при "Фервако", местния представител на марките "Кадилак" и "Шевролет".


Българинът и продавачите се договорили устно за сделката, като Стоичков успял да си издейства отстъпка от 30%. От САЩ пратили специално изпълнение на джипа в черен цвят. За съжаление пратката пристигнала във Виго след като Стоичков вече бил напуснал треньорския пост на местния "Селта".

Стоичков отново потвърдил покупката пред търговците, а няколко дни по-късно се обадил и поискал да му докарат колата в Барселона. Скоро след това обаче той престанал да вдига телефона.

Дилърите от "Фервако" получили известие от лице, идентифицирало се като представител на Стоичков, че той се отказва от джипа.


Търговците потърсили правата си, но се оказало, че ще срещнат големи трудности да спечелят евентуално дело, защото поръчката била направена срещу честната дума на Стоичков.

Черният "Хамър" още чака купувач.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини