ПРЕСЛАВА СЕ ИЗСМЯ НА 40 БОНА ОФЕРТА НА "ПЛЕЙБОЙ"

Фолкзвездата Преслава вече се движи със солидна охрана. Това рязко биеше на очи миналата събота в любимото й столично заведение "Хелп" в денс център "Син Сити". Тя пристигна след един през нощта, придружавана от няколко гарда, които не позволиха на никого да се доближи до нея и обградиха едно от ВИП сепаретата, където се настани.


Там я очакваше приятелят й Петко Димитров, който е един от 12-те собственици на заведението. Явно по примера на колежката си Рени, която се оплака неотдавна, че я преследва психо фен, и Преси също е решила да вземе мерки. Някои се пошегуваха, че гаджето й е доста ревниво и сам е наредил едрогърдата дама да бъде охранявана. „Явно й пази циците", злословят колежки в бранша.

За съжаление, умаленият и стилизиран бюст-гигант на Преслава няма да бъде видян от хилядите й фенове. Или поне не скоро. Утвърдилата се като новата номер 1 във фолка изпълнителка отказа съблазнителна оферта от мъжкото списание "Плейбой".

Преслава отхвърлила предложението на изданието да си покаже циците срещу 40 000 лева хонорар. Преси категорично отклонила и офертата на издателите сама да обяви какъв хонорар иска.

"Едва ли някога ще се съблека гола, дори с благотворителна цел. Родителите ми са консервативни и аз се съобразявам с тях. Пък и кариерата ми е във възход, по принцип бюстове показват само тези, които искат отново да се заговори за тях", обяснява Преслава.

Преслава явно е влюбена, освен корекцията на бюста си, тя спазва зверска диета, за да се хареса на Пепи, както тя галено нарича Петко Димитров.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини