ДесиСлава изкопира Емануела

През ноември 2007 Емануела засне видео към своята песен „Мили мой, ангел мой" и в една от визиите си влезе в ролята на красавица от Далечния Изток.

След няколко месеца в популярно женско списание съвсем същото направи и ДесиСлава.

Целият видеоклип на Емануела „Мили мой, ангел мой" прилича на приказка от Страната на изгряващото слънце. Всичко е решено в тази стилистика – грим, костюм, прическа. Изпълнителката никога не е имала пристрастия към Япония или друга страна от този регион и за първи път експериментира с такава визия по идея на режисьора Деян Миличевич.

Въпреки това певицата от каталога на "Ара Мюзик" бе изключително доволна от постигнатия резултат и не скри задоволството си от различния си външен вид.

За разлика от брюнетката, ДесиСлава заявява в интервюто за изданието, което съпътства фотосесията, че винаги е мечтала да посети Япония и много харесва тази държава.

Приликата между двете дами се ограничава само до превъплъщенията им пред обектива. ДесиСлава не е виновна за идеята на стилистите и получилото се дублиране. В реалния живот стилът и външният вид на двете певици е тотално противоположен.


Емануела е естествена блондинка, но от години поддържа катраненочерна коса, защото тя подчертава магнетичния й изумруден поглед. ДесиСлава пък от естествена брюнетка, която всички помнят от зората на кариерата й, се присъедини към лагера на блондинките.

Емануела приема ситуацията с подобаващо чувство за хумор. „Като видях корицата с ДесиСлава, се почувствах много странно в първия момент. Хем виждах себе си, хем гледах друг човек. Веднага си купих списанието и всички откриха поразителна прилика", сподели Емануела. „Това значи край на далекозиточните ми роли и визии", усмихва се тя.

„Обещавам, че няма да съм като японка в следващия си клип, но със сигурност ще изненадам почитателите си с нещо оригинално. Вече имам няколко идеи и ще ги споделя с екипа", разказа още певицата.
Източник: mysound.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини