ВИОЛЕТА С НАЙ-СТРАСТНАТА /ЕРОТИЧНА/ ФОТОСЕСИЯ ЗА FHM

Горещата певица от каталога на Диапазон Рекърдс украсява корицата на февруарския брой на мъжкото списание, в което се оглеждат и много дами.

Виолета, която впечатлява със своя чар и сексапил, застава пред обектива на топфотографа Дилян Марков и резултатът е повече от великолепен. Красивата изпълнителка на парчето „Бейби" показва колко предизвикателна и изкусителна може да бъде. „Вярно е, че имах известни колебания дали да направя подобна фотосесия. Но снимките се получиха наистина много добри. Не се притеснявам от онова, което съм показала. Голотата е част от истинската женственост. Още повече - ако една жена е красива и го съзнава, нищо не й пречи да го покаже" – искрена е Виолета.


Освен еротичната фотосесия в списанието, сексапилната блондинка дава откровено интервю, в което споделя мисли за мъжете и секса като неразделна част от реалния живот. „…по-важно е съдържанието, отколкото опаковката…" – категорична е чаровницата.

Виолета е известна с това, че пленява мъжкото око не само с изваяно тяло, но и с устните си – от сладострастие до перверзност. Неотдавна тя бе включена в класация на популярен интернет сайт за „Личности с най-пухкави устни".

Източник: diapasonrecords

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини