Сайт разкрива как ще изглеждате след 20-30 години

Искате да разберете как ще изглеждате след 20-30 години, дали ще имате все още коса, дали лицето ви ще бъде набраздено с бръчки, дали отпечатъкът на времето няма да е чак толкова драстичен. Учени от шотландския университет Сейнт Андрюс са намерили решение на този проблем, пише в. "Кориере дела сера".


Достатъчно е да посетите сайта www. faceofthefuture.org.uk и ще установите, че там учените от университета са качили програма, която може да ви състари само за един миг.

Необходимо е само да имате ваша дигитална снимка, да я заредите в сайта, да уточните някои подробности, като например пола си и възрастта, на която искате да се видите, и машината на времето се задейства.


Благодарение на изобретателността на учените чрез програмата вие може да разберете и как ще изглеждате в кожата на афроамериканец или азиатец, да се превърнете в герой от японски комикс или пък в лице от платно на Модилиани или Ботичели.

"Кориере дела сера" вече си е поиграл с програмата и със снимките на личностите на деня и е състарил Никола Саркози, Карла Бруни и Сесилия Саркози.



От това горещо трио само Сесилия Саркози изглежда добре и след 20-30 години ще запази почти същите бръчки, които има и днес. Никола Саркози има доста измъчен вид, а новата му любима Карла след две-три десетилетия ще има нужда от интервенцията на пластичен хирург
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини