Андрей от Острова на изкушението задигнал инвентар за 1000 евро

Плейбоят Андрей, кой то нашумя покрай участието си в „Острова на изкушението", е свил инвентар от Юкатан. Това си признава самият той четири месеца след завръщането на екипа. Продуцентите вече платили липсите, за щото не им се искало да разследват кой точно е гепил изчезналите предмети, но сумата била над 1000 евро, твърдят хора от екипа.

Не се знае дали освен гаджето на Кики, който, откак стана тв звезда, се държи особено арогантно, и някой друг си е отнесъл мебели. Андрей обаче разглобил цял шезлонг и го напъхал на части в багажа, за да го домъкне в България.

Част от колчетата дал на няколко души, с които е близък. В момента той си събира парчетата от останалите „колеги", но някои се опъвали и не искали да му ги върнат. Това му пречело да си сглоби целия шезлонг и да си го постави вкъщи, както обещал на глезената си половинка. Освен шезлонга са изчезнали кърпи, пепелници и по-обичайни предмети. Неотдавна самият Андрей обвини Кико Стриптийзьора, че по време на купон е свил джиесема на Мариела и отказал да го върне. Възможно е Кико да е другият, който да е гушнал нещичко за спомен от Мексико, смятат продуцентите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини